Praktijkinformatie

Fysio Thieu

Wat leuk dat je mij hebt gevonden! Ik ben Mathieu Salari, eigenaar, fysio-, fascia- en manueel therapeut bij Fysio Thieu.

Met één berichtje heb je een afspraak!

Gewoon doen. Als je mij even appt, maken we direct een eerste afspraak. Dan weet je zeker dat je snel een deskundig advies krijgt. Je kunt ook het contactformulier invullen, je krijgt meteen een reactie.

Zonder verwijsbrief zelf jouw fysio kiezenHet is een stuk makkelijker tegenwoordig: als er iets aan de hand is, app, bel of mail je mij en we kunnen aan de slag. Ook zonder verwijsbrief van de huisarts.

Dit is wat je meeneemt:

  • Een legitimatiebewijs (bijvoorbeeld jouw rijbewijs of paspoort),
  • Een badlaken of grote handdoek,
  • En de verwijzing van de huisarts of brief van de specialist, als je die hebt. En heb je fysiotherapie aan huis nodig dan heb je altijd een verwijzing nodig van de huisarts of specialist met daarop geschreven of aangevinkt “fysiotherapie aan huis verzekerde.”

Tijdens onze eerste afspraak doen we het onderzoeken. Dit begint met een gesprek: jij vertelt wat jouw klacht is en of je al die klachten al eerder gehad hebt. Wat er precies is gebeurd waardoor de klacht hebt gekregen. En een fysiotherapeutisch onderzoek. Meestal kan ik bijafsluiting van de intake je vertellen wat er precies aan de hand is en hoe ik je kan helpen. Dan stellen we samen het behandelplan op.

Jouw verzekering, zo gecheckt:

Altijd goed om even na te kijken: in de polisvoorwaarden staat hoe je verzekerd bent voor fysiotherapie. Handig: ik heb contracten met bijna alle grote en kleine zorgverzekeraars en declareer direct bij jouw verzekering. Je merkt er dus niks van. Als je niet (meer) verzekerd bent, stuur ik de facturen gewoon naar jouw e-mail- of huisadres, hieronder kun je mijn tarieven zien staan.

Alleen met de verzekeraar VGZ en al haar dochtermaatschappijen: UMC, IZA, UNIVé Zekur, Bewust en IZZ heb ik geen contract. Dit is niet omdat ik dat niet wil, maar dat komt door VGZ die geen contracten meer afsluit met nieuwe praktijken. Dit houdt in dat ik aan jou de rekening stuur en jij die dan weer bij VGZ indien, zodat jij mij dan weer kunt betalen. Vaak zal VGZ niet voor de volle honderd procent de rekening vergoeden. 

Afzeggen of verzetten

Geen probleem! Laat het mij weten door even bij mij langs te komen, te bellen of met een app-berichtje. Tot 24 uur voor de afspraak is dat gratis daarna breng ik de behandeling wel in rekening.

Mijn tarieven over het jaar  2023

Dit betreft tarieven die worden gefactureerd bij geen of niet volledige vergoeding door de verzekering.

Reguliere zitting fysiotherapie (ft): €40,00

Intake & onderzoek bij directe toegankelijkheid (DTF):  €52,00

Intake & onderzoek na verwijzing:  €52,00

Zitting manuele therapie (mt):  €55,00

Screening, intake, onderzoek €52,00

Toeslag voor uitbehandeling/aan huis: € 15,00

Rapportage/verslag o.a. aan letselschade bureau €90,00

Voor de duidelijkheid vermeld ik dat u zelf verantwoordelijk bent voor het doorgeven van verandering van verzekering en het doorgeven van het aantal behandelingen dat binnen uw (aanvullende-) verzekering mogelijk is.

Openingstijden

Maandag: 10:00 – 20:00 uur

Dinsdag: 10:00 – 20:00 uur

Woensdag: in overleg

Donderdag: 10:00 – 20:00 uur

Vrijdag: 10:00 – 20:00 uur

Weekend: gesloten

Contact informatie:

Fysio Thieu
De Kaapstraat 1
4105 AG Culemborg
Mobiel/App: 06-36 5353 86 (bij voorkeur via de app anders bellen tussen 10:00 – 20:00 uur)

info@fysiothieu.nl